Вход
Регистрирай се в Dnevno.bg, за да запазваш и споделяш любимите си неща!
Оферта:  Дрехи втора употреба и аутлет в онлайн магазин Remoda.com

Remoda.com е най-новият български онлайн магазин за маркови дрехи втора употреба. Продуктите са втора ръка, но - първо качество. Секънд хенд брандът REMODA дава втори шанс на хубавите качествени маркови дрехи. В онлайн магазина се предлагат и аксесоари втора употреба - чанти, гривни, колиета и друг вид бижута, които са или много запазени или въобще не са ползвани.

Remоda България  се стреми да предлага евтини дрехи на световни марки, като всички техни артикули са без следи от ползване, напълно запазени, а голяма част от дрехите са съвсем нови, с етикети.

Освен дрехи и чанти втора ръка, в Remoda.com ще откриете и аутлет колекции в единични бройки, отново на избрани световни марки.  

От Remoda наблягат на факта, когато пазарувате дрехи втора ръка, вие помагате и за опазването на околната среда. Не забравяйте за това, когато взимате решение за покупка оттам!Особености на пазаруването в  Remoda.com


Remoda.com публикува всеки ден нова селекция дрехи и аксесоари. Доставя в цялата страна в рамките на 3 работни дни. Заплащането на закупената стока става при доставка, като всеки клиент има опция за връщане до 14 дни на всяка закупена стока.

 

Дрехите в сайта са подбрани и още много добре представени - изчерпателно описание и перфектни фотографии. Цените са просто разбиващи - не се учудвайте ако за пола и панталони платите 7-8 лева общо! 


Често срещана критика към магазина е, че не изтриват продадените артикули, а ги отбелязват с етикет "Продадено". Разбира се, това е търговски трик, с който те подсещат потребителите си за пропуснатите стоки. Няма как да им се сърдим за това, нали ;) 

 

Важно е да сте първи, когато се публикува нова колекция, тъй като по-качествените артикули, особено на известни марки, буквално се разграбват. Пожелаваме ви приятен 2nd hand шопинг на маркови outlet и second hand дрехи в Remoda.com!