Вход
Регистрирай се в Dnevno.bg, за да запазваш и споделяш любимите си неща!
Четиво:  Русалка ли ще бъдете или кит?

Преди известно време на входа на фитнес имало снимка на много слаба и красива жена. Текста гласял:"Това лято русалка ли ще бъдете или кит?"

 

Една жена ( с неизвестно тегло) отговорила по следния начин:

 

"Мили хора, китовете са винаги заобиколени от приятели- делфини, моржове и любопитни хора. Те са сексуално активни и отглеждат децата си с невероятна нежност и любов,
Те се забавляват и играят и ядат много скариди. Плуват по цял ден и пътуват до фантастични места като Патагония, Северните морета и кораловите рифове на Полинезия. Те пеят страхотно и понякога има и дискове с техните песни.Те са впечатляващи и много обичани животни, които всички защитават и пазят.

 

Русалките не съществуват. Но ако съществуваха, щяха постоянно да ходят при психолога с проблем "раздвоение на личността:жена или риба?" Нямаше да имат сексуален живот и да носят деца. Да-щяха да са много красиви, но тъжни и самотни. И щяха да миришат на риба.

 

Без съмнение-предпочитам да съм кит. Във времена, когато медиите ни казват, че само слабото е красиво, аз предпочитам да ям сладолед с децата си, да вечерям с мъжа си и да си пийвам с приятели. Жените напълняваме по различни причини, но понякога това е от много мъдрост и знание, което главите ни не могат да поберат и се разпростира из тялото.

 

Ние не сме дебели-ние сме добре гледани и всеки път в който видя заоблените си форми в огледалото си казвам "Чувствам се добре, защото тренирам редовно, не защото съм слаба"