Вход
Регистрирай се в Dnevno.bg, за да запазваш и споделяш любимите си неща!
Четиво:  Дрехи втора ръка онлайн - всички магазини на едно място: Remix | Remoda | Unico | Zemoda

Попадали ли сте на хора, които са облечени много стилно в маркови дрехи, които не можете да намерите в магазините? Най-вероятно дрехите им са закупени от някой от български онлайн магазини за втора употреба дрехи и аксесоари - Remix | Remoda | Unico | Zemoda или друг.

 

Някои хора купуват дрехите си изцяло от second hand магазини, защото самото там могат да попаднат на истински модни попадения. Например - зимно палто на скъпа модна марка за 30-40 лв или дизайнерски дънки за 20-30 лв или дори кожена чанта за 20-40 лв.

 

Да купуваш втора употреба е вид рециклиране и грижа за природата. Но не това е водещо при second hand шопинга, а самата тръпка, че можете да откриете наистина яки и много запазени модни артикули. Ето и бърз преглед на най-големите онлайн магазини за втора ръка в България:

 

 

1-во МЯСТО

------------------

Remoda.com е най-новият български онлайн магазин за маркови дрехи втора употреба. Remоda България се стреми да предлага евтини дрехи на световни марки, като всички техни артикули са без следи от ползване, напълно запазени, а голяма част от second hand дрехите в сайта са съвсем нови, с етикет. Освен дрехи и чанти втора ръка, в Remoda ще откриете и аутлет колекции в единични бройки, отново на избрани световни дизайнери.  

 

 

2-ро МЯСТО

------------------

Remix.bg е вероятно първият е-магазин за дрехи second hand у нас. Поставяме го на второ място в ревюто си, тъй като ценовото ниво там е доста високо. Затова пък в Remix може да откриете наистина голямо разнообразие от продукти, а изборът от марки е  наистина богат - един истински ремикс от модни брандове. Новото зареждане в Remix стартира сутрин и вечер.

 

 

3-то МЯСТО

------------------

Unico.bg е друг онлайн магазин с добро продуктово разнобразие, с много приятно оформление и добър избор на продукти. Унико заема трето място в нашата класация, тъй като няма автоматично падащи цени и не е ясно кога точно има нови продукти в сайта.

 

 

4-то МЯСТО

------------------

Zemoda.bg предлага разнообразни продукти втора ръка, а най-интересната секция от сайта е т.нар. "моден бутик", където попадат само избрани качествени модни находки. Земода е на 4-то място заради по-малкото продукти в продажба, които откриваме на пръв поглед.