Вход
Регистрирай се в Dnevno.bg, за да запазваш и споделяш любимите си неща!
Четиво:  Кратък хороскоп за юли 2016 за всички зодии

Овен
През юли ще усетите прилив на енергия и желание да се впуснете в нови начинания. След отминалите седмици, дори и месеци, в които трябваше да удържате ентусиазма си, да бъдете търпеливи и да се примирявате, че нещата се случват по-бавно отколкото ви се иска, сега пътят пред вас е открит.


Телец

Темата за придобиването на нови знания и умения ще продължи да бъде актуална за вас и през юли. Ако се чудите дали да се запишете на курс, не мислете прекалено дълго, а използвайте летния месец за учене и самоусъвършенстване.


Близнаци

Създаващите трудности астрологични влияния, на които бяхте подложени през май и през юни, лека-полека ще отминават, така че през юли ще успеете да се отдадете на заслужена почивка от многобройните задължения и отговорности. Тези от вас, които все пак искат да работят, сега ще го правят по-спокойно, тъй като или ще имат по-малко задачи, или ще срещат по-малко спънки отколкото през изминалите месеци.


Рак

През юли много от вас ще имате усещането, че годината е започнала сега, а не през януари, тъй като звездните влияния ще ви изпълнят с нова енергия и ще открият пред вас непознати възможности. Така че, каквото и ново начинание да сте замислили, бъдете по-смели и действайте.


Лъв

Първата половина на юли ще бъде по-напрегната за вас, особено що се отнася до любовта и връзките ви. Още в началото на месеца е възможно в отношенията с човека до вас да се отвори бездна и ще трябва да положите доста повече усилия от обикновено, за да намерите път един към друг.


Дева

Юли ще бъде приятен месец за вас – ще се разсее вътрешното напрежение, което ви изпълва, и ще се чувствате по-комфортно в собствената си кожа. В личния си живот ще бъдете особено силно посветени на грижи за другите, а в професионалната област ще ви се иска да бъдете полезни по някакъв начин.


Везни

Юли ще бъде доста емоционален месец за вас – може да се случат вълнуващи събития както в дома ви, така и в професионалната област. Ако искате промяна в кариерата или на позицията, която заемате, сега е моментът да се активизирате – макар че месецът е летен, нищо чудно късметът да ви се усмихне или най-малкото да подготвите почвата за есента, когато ще имате значително по-голям шанс за развитие.


Скорпион

Звездните влияния, заради които досега бяхте принуждавани да забавяте темпото и да се връщате към стари задачи и проблеми, вече са отпуснали хватката, така че през юли бихте могли да направите дълго планираната крачка напред. Периодът е благоприятен за нови проекти и инициативи – може спокойно да проявявате по-голяма смелост и да поемате премерени рискове.


Стрелец

През първите три седмици на юли акцентът при вас ще бъде поставен върху емоционалния ви свят и най-близките ви хора. Поведението на любимия човек, на децата и на родителите ви ще ви въздейства по-силно от обикновено, дори да не го показвате и да се преструвате, че сте „над нещата“.


Козирог

През юли ще трябва да се примирите с мисълта, че не вие определяте правилата на играта. Всъщност, животът ще ви определя правилата, и, ако не искате да се тормозите и да се натоварвате излишно, по-добре да приемете тези предписания и да играете по тях.


Водолей

Юли ще започне за вас с интересни разкрития. Може да установите нещо ново за себе си, за връзката си или за взаимоотношенията на работното място. Не е изключено да се разкрие някаква тайна или да разберете, че човек, който се е представял за ваш приятел, е говорил зад гърба ви.


Риби

През юли звездите ще бъдат доста по-благосклонни към вас в сравнение с май и юни. Напрежението, на което много от вас бяха подложени през изминалите месеци заради лични или служебни проблеми, ще отслабва и ще гледате по-ведро на живота.

Публикувано в: Хороскопи и мистика
edna.bg
38728