Вход
Регистрирай се в Dnevno.bg, за да запазваш и споделяш любимите си неща!
Четиво:  Какъв човек сте според това, което виждате на картинката

Погледнете картинката и първото, което видите ще разкрие вашата нагласа към света. Двата варианта на рисунката са: възрастен господин или профил на жена. Ето как да научите нещо повече за себе си чрез възприятието на картинката:

 

1. Възрастен господин

Ако първият видян от вас образ е на възрастен господин, това означава, че сте емоционален човек, който изразява умело чувствата си. Понякога се затваряте в себе си и притихвате, но сред близки хора сте усмихнати и грижливи. Държите да контролирате ситуациите, обичате да поемате рискове и вярвате в способностите си. Перфекционизмът в живота ви води след себе си много стрес и тревоги. Освободете контрола и оставете нещата да текат по своя ритъм.

 

2. Профил на жена

Ако сте видели профил на млада жена, то вие сте оптимист и позитивно настроен човек. Обичате животните и природата. Предпочитате да направите другите щастливи, защото това много ви радва. Често сте прекалено открити и смело казвате, това което мислите. Вие сте авантюрист и обичате да пътувате и да се срещате с хора от други националности. Радвате се на най-малките неща и това ви прави удовлетворени от себе си и от външния свят. Научете се да казвате „не“, защото раздавате твърде много от себе си.

Публикувано в: Хороскопи и мистика
jilo.bg
23223